Ako Verdikto funguje?

Potrebujete právnika, ale neviete, na koho sa obrátiť? Na Verdikto.sk získate odpoveď na všetky právne otázky. Či už hľadáte odpoveď na konkrétnu právnu otázku alebo potrebujete pomôcť s riešením životnej situácie, na Verdikto nájdete všetko prehľadne na jednom mieste a za vopred stanovené ceny!

Právna poradňa online

Potrebujete rýchlu a zrozumiteľnú radu právnika? Potom využite službu online právnej poradne Verdikto. Jednoducho popíšte váš dotaz a odpoveď niektorého z našich viac ako 80 skúsených právnikov obdržíte do druhého dňa. A nebojte sa, naši právnici hovoria ľudskou rečou, odpovede sú teda zrozumiteľné a pomôžu vám vyriešiť vašu situáciu.

Právna poradňa Verdikto

Cena za položenie dotazu je stanovena od 6 EUR, pričom sa následne odvíja od dĺžky dotazu. Krátku otázku však môžete vždy položiť iba za 6 EUR. Následne je možné si vybrať aj nadštandardnú službu, a to v prípade, že sa na odpoveď advokáta ponáhľate. Priplatiť si tak môžete za odpoveď do 12 hodín.

V právnej poradni je zároveň možné prikladať vyfotené časti dokumentu tak, aby vám advokát mohol poskytnúť čo najpresnejšie riešenie vašej situácie.

Platbu je následne možné vykonať platobnou kartou prostredníctvom zabezpečenej platobnej brány alebo bankovým prevodom.

Jednotlivé právne služby

Riešite obsiahlejšiu situáciu a potrebujete právnu pomoc a kompletné riešenie právnej záležitosti? Jednoducho si zvoľte oblasť, ktorej sa vaša právna záležitosť týka a vyberte si konkrétnu právnu službu.

Dopyt služieb je úplne nezáväzný. Stačí vyplniť vaše kontaktné údaje a základné informácie a my sa s vami už spojíme. Pokiaľ budete mať následne o službu záujem, dohodnete sa na ďalšom postupe priamo s advokátom.

Právne služby Verdikto
Na webe Verdikto nájdete stovky právnych služieb. Všetky služby sú navyše transparentne nacenené, vždy tak viete, koľko budete presne platiť a čo bude výsledkom služby.

Všetky odpovede v rámci právnej poradne či jednotlivé právne služby sú poskytované výhradne advokátmi zapísanými v Slovenskej advokátskej komore.